Tampografie

Se bazeaza pe transferul de culoare de pe un cliseu pe suprafata ce se doreste a fi imprimata. Grafica este transferata pe produs prin intermediul unui pad siliconat, care poate avea diverse forme si coeficienti de duritate. Tehnica poate fi folosita pentru aproape orice suprafata, chiar si pentru cele neregulate.

Serigrafie

Serigrafia este procedura prin care vopseaua este transferata pe produs prin intermediul unei site. Un proces fotochimic face ca sita sa permita trecerea vopselei doar in anumite zone, ceea ce determina obtinerea efectului dorit. In cazul logourilor deschis colorate, pentru a va asigura de stralucirea culorilor este bine sa luati in calcul si culoarea materialului inscriptionat. Serigrafia poate f...mai multe detalii

Broderie

Broderiile se realizeaza computerizat, pot fi folosite pana la zece culori intr-un singur proces. Aceasta personalizare rafinata poate fi utilizata pentru orice suprafata din material textil. Are probabil cea mai lunga viata fata de celelalte tipuri de personalizare, nu dispare şi nu se deteriorează după spălări multiple. Estimarea costurilor se face in functie de complexitatea graficii si de...mai multe detalii

Timbru sec

Se foloseste o matrita care prin presare imprima logoul dorit pe suprafata produsului. Folosind folii speciale colorate se pot realiza si personalizari color. Tehnica este folosita in special pentru produsele din piele naturala sau piele ecologica.

Gravura laser

Aceasta metoda foloseste o raza laser pentru gravarea logoului pe aproape orice tip de material. Controlarea procesului de catre computer asigura o mare precizie in reproducerea graficii. Rezultatul final depinde intotdeauna de suprafata materialului Nu se pot realiza personalizari color prin aceasta tehnica. In general este folosita pentru suprafete din metal sau lemn.
Poezia lui Felix Zamora

Parteneriat...

PM Flyer 2

Flyer Pravalia Mica...

PM Flyer 2

Print fata...

PM Flyer 2

Print spate...

Vorbe de bine......despre noi!!

" De fiecare data cand lucram impreuna, am siguranta ca rezultatul muncii noastre va fi peste asteptari. Profesionalismul si entuziasmul acestei echipe tinere este molipsitor. Vi-i recomand din toata inima si cu toata responsabilitatea. "

Felix Zamora

Director Editorial - Amphitryon