Pe scurt...

Totul a pornit de la o idee frumoasa si de la dorinta de a fructifica experienta acumulata in mai multi ani de lucru in presa si de ambele parti ale baricadei advertising-ului, a mai multor oameni talentati, iubitori de frumos si cu o mare sete de afirmare.
Incepand cu anul 2004 furnizam solutii optime clientilor nostri, pentru a găsi cele mai bune variante de comunicare pe segmentul lor de piata. Ne straduim sa ridicam atat standardele noastre, cat si pe cele ale partenerilor nostri cu fiecare lucrare pe care o realizam, oricat de mica ar parea la prima vedere. Credem si suntem convinsi ca absolut orice detaliu este important si ca orice lucru care s-a obisnuit sa se faca pana acum intr-un anumit mod, poate fi facut altfel si mult mai bine. Incercam sa insuflam tuturor celor cu care intram in "contact creativ" schimbarea perspectivei, a abordarii subiectelor si o noua viziune.
Acoperim intreaga paleta de creatie publicitara, servicii pregatitoare pentru tipar, custom publishing, sedinţe foto profesionale si productie publicitara.

inapoi la Noi
Poezia lui Felix Zamora

Parteneriat...

PM Flyer 2

Flyer Pravalia Mica...

PM Flyer 2

Print fata...

PM Flyer 2

Print spate...

Vorbe de bine......despre noi!!

" Recomand cu caldura serviciile acestei agentii de creatie. Respecta termenele, vin cu idei creative si sunt foarte empatici cu fiecare client in parte! (cel putin cu noi au fost!) "

Alina Pana

Marketing Coordinator